Lliga femenina

Mariam Coulibaly, la referència interior de la Penya

El Joventut fitxa Mariam Coulibaly (1,92 m, 1997) per a la seva primera temporada a la Lliga Femenina. La pivot maliana, que aquest darrer curs no va jugar, torna al Barcelonès perquè va jugar al Femení Sant Adrià en les dues temporades del conjunt del Marina Besòs a la màxima categoria. Després, la jugadora nascuda a Bamako va fitxar per l’IDK Guipúscoa, amb qui va jugar tres temporades i va arribar a disputar l’Eurocopa. En el darrer exercici a l’equip d’Azu Muguruza va acreditar 14,8 punts, 5,5 rebots i 16 de valoració en la competició continental i 15 punts, 9 i 19,7 a l’LF quan va ser la segona del rànquing en rebots i valoració només superada per la MVP, Sika Koné.

La Penya s’assegura una rotació de garanties en la posició de pivot, en la què també ha incorporat una jugadora contrastada com Serena-Lynn Geldof (Casademont). Elise Ramette (Cadí), Kayla Wells i Iris Vennema son la resta de fitxatges que ha fet el conjunt verd-i-negre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)