Lliga femenina

La Penya jugarà quatre amistosos i la Lliga Catalana abans de debutar a l’elit

El Joventut Badalona de Jordi Vizcaíno, acabat de pujar a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol, ha anunciat aquest dijous que disputarà quatre amistosos i la Lliga Catalana abans de debutar a la Lliga Femenina el proper 5 d’octubre contra el València Basket, vigent campió. Les verd-i-negres començaran la pretemporada el 21 d’agost, deu dies abans de jugar a casa el seu primer amistós contra el Valur Reykjavik islandès a les 17:30 CET.

El 7 de setembre, la Penya s’enfrontarà com a visitant a l’Azul Marino Basket Mallorca, equip de la Lliga Femenina Challenge, a les 19:00 CET, i el 13 l’Araski, dotzè classificat de la Lliga Femenina Endesa la temporada passada, a Mendizorroza (Vitòria). Dos dies després, el 15, l’equip es desplaçarà a Sant Sebastià per tancar aquests amistosos previs a la Lliga Catalana amb un partit contra l’IDK Euskotren, setè de la màxima categoria la campanya 2023-24, a les 12:00 CET al Poliesportiu Municipal José Antonio Gasca.

Les jugadores tornaran després a Catalunya per jugar les semifinals de la Lliga Catalana contra l’SPAR Girona el 20 del mateix mes al Pavelló Castell d’en Planes de Vic. En cas de vèncer, disputarien la final al mateix escenari el diumenge 22 a les 12:15 CET. En aquests partits, Vizcaíno provarà les seves noves jugadores i tractarà de treure el millor nivell per mantenir-se i competir en la seva primera temporada a la Lliga Femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)