ACB

Els jugadors del Bàsquet Girona passen la revisió mèdica

Els jugadors del Bàsquet Girona comencen a desfilar per Fontajau. Algunes de les cares que conformaran la plantilla han passat la revisió mèdica aquest matí, i d’altres estan acabant de desfer les maletes i ho faran els pròxims dies. Per ara, Juani Marcos, Maxi Iglesias, Sergi Martínez, Jaume Sorolla, Yves Pons, Guillem Ferrando i Nike Sibande són els primers que tenen llum verda per començar a entrenar.

El grup, dirigit per Fotis Katsikaris, iniciarà els entrenaments el 15 d’agost i disputarà el primer amistós el dia 28 a Sant Julià de Vilatorta contra el Baxi Manresa. Aquest serà el test previ a la gira que l’equip farà a la Xina on s’estarà fins al 3 de setembre i on disputarà 2 partits. El 8 de setembre Fontajau reobrirà les portes per celebrar el desè aniversari del club amb l’afició en un amistós contra el Ratiopharm Ulm alemany.

L’11 de setembre l’equip s’estrenarà en la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra.

El club manté set jugadors de la passada temporada en un bloc amb sis cares noves. L’equip s’estrenarà a l’ACB visitant el Martín Carpena de Màlaga el 28 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)