Lliga femenina

Faustine Parra, de Fontajau al Juan Carlos Navarro

L’equip del Baix Llobregat també incorpora la pivot basca Montse Gutiérrez

Faustine Parra (1,65 m, 2000) debutarà aquest proper curs a la Lliga Challenge amb el Barça CBS, després de cinc anys a Girona. L’escorta occitana va jugar primer tres cursos al GEiEG, a la Lliga Femenina 2 quan l’entitat grupista mantenia la vinculació amb l’Uni. Un cop trencada la col·laboració entre els dos clubs gironins va passar a formar part de l’Spar Girona. Parra va disputar 22 partits a les competicions FEB el darrer exercici i 30 en l’anterior.

El conjunt blaugrana, que torna a la categoria de la qual va pujar a la Lliga Femenina fa dos anys, l’entrenarà Lorenzo González i havia anunciat la renovació de Lucía Navarro abans d’obrir el capítol de fitxatges. Montse Gutiérrez (1,83 m, 2001) és la segona incorporació després de Parra. La pivot basca arriba al Baix Llobregat després de quatre anys als EUA; l’últim dels quals a Texas (Tyler, NCAA 2).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)