ACB

Així serà la pretemporada del Baxi Manresa

El Baxi Manresa s’ha acomiadat de les vacances i els jugadors del primer equip han començat a desfilar per les instal·lacions del Nou Congost. La plantilla, que enguany serà dirigida per Diego Ocampo, compta amb nou cares noves. És per això que la pretemporada serà clau per tal de començar a encaixar totes les peces del trencaclosques.

L’equip va començar els entrenaments aquesta setmana i té la mirada posada en el primer objectiu: l’amistós del 28 d’agost contra el Bàsquet Girona (20 h). Els del Bages s’estrenaran a Sant Julià de Vilatorta i, dos dies més tard, el dia 31, escenificaran la retrobada amb l’extècnic, Pedro Martínez, amb un enfrontament contra el València Basket en la mateixa localitat (20 h).

El diumenge 8 de setembre, l’equip es tornarà a posar a prova, aquesta vegada contra el Tenerife a Navàs (12.30 h). Aquest serà el test previ a l’inici de la Lliga Catalana que els de Manresa disputaran el dia 11 de setembre contra el Joventut (20.30 h) a Tarragona. L’endemà jugaran contra el Lleida (18.30 h) i el diumenge 15 es jugarà o bé la final de la Lliga Catalana o un amistós contra un equip a concretar.

El debut a Lliga Endesa serà el dissabte 28 de setembre contra el València al Nou Congost. El debut a la Basketball Champions League serà el 2 d’octubre també al Nou Congost (20.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)