ACB

Els nous fitxatges es presenten en societat

Bàsquet. ACB. Les incorporacions del Girona parlen de la seva arribada i de les sensacions de l’equip després dels primers dies d’entrenaments

Sis cares noves. Totes elles amb una biografia i un currículum diferents, però amb un objectiu comú: sumar el seu gra de sorra per guanyar partits. Aquesta és la declaració, gairebé unànime, que van fer James Nnaji, Guillem Ferrando, Juan Fernández, Nike Sibande, Aljami Durham i Francisco Cáffaro ahir durant la roda de premsa de presentació organitzada pel Bàsquet Girona.

El primer a prendre la paraula va ser Guillem Ferrando, que va exposar els motius que van propiciar la seva arribada. “És un club en creixement, cada temporada els equips i els resultats són millors. En Fernando (San Emeterio) em va presentar el projecte, em va semblar bastant ambiciós i una gran oportunitat, i no vaig dubtar.” S’hi va afegir James Nnaji, que va exposar que la proposta de Girona és una via per millorar: “Aquí els jugadors joves poden aprofitar per desenvolupar-se i créixer.” El seu company sota el cèrcol, Francisco Cáffaro, afegia: “Crec que és el lloc correcte per arrencar la meva carrera ACB i tinc moltes ganes de començar.” Cares noves però amb les coses clares: han vingut per fer gaudir Fontajau.

LES FRASES

En Fernando (San Emeterio) em va presentar el projecte i em va semblar bastant ambiciós
Guillem Ferrando
Base del bàsquet Girona
Crec que és el lloc ideal per arrencar la meva carrera ACB i tinc moltes ganes de començar
Francisco Cáffaro
Pivot del Bàsquet Girona
És un bon projecte perquè els joves jugadors es puguin desenvolupar i guanyar confiança
James Nnaji
pivot del bàsquet girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)