ACB

Katsikaris: “Serà un partit condicionat per la situació física”

Pocs entrenaments i molts partits en una agenda de pretemporada que arranca aquest dimecres (20 h) amb el primer amistós entre el Bàsquet Girona i el Baxi Manresa. Un duel que es disputarà a Sant Julià de Vilatorta i que servirà per començar a escalfar motors.

Els gironins estan preparats, o tan preparats com poden estar, segons ha exposat el tècnic, Fotis Katsikaris, en declaracions prèvies a l’enfrontament: “Nosaltres ho viem com el primer partit de la pretemporada, un amistós que ens servirà per canviar la rutina i veure les coses que estem treballant”.

El tècnic grec afegia que “serà un partit condicionat per la situació física dels jugadors. També ens servirà per veure el que estem treballant de la filosofia que volem tenir”. Per ara, però, la lectura que l’entrenador en fa del que està veient de la plantilla és positiva. “Estem encaminats, falta un mes per al primer partit de lliga i hem de veure la condició física de l’equip”.

Katsikaris feia èmfasis i reiterava el fet que serà el primer amistós. “Afrontem el partit de demà per veure com posem a la pista les coses que estem treballant en els entrenaments. N’estic segur que l’equip anirà carregat i ho volíem així per encarar els partits amistosos que hem de jugar”.

L’enfrontament a Osona serà el pas previ a la gira asiàtica. L’equip gironí viatjarà a Guangzhou (Xina) per jugar contra l’equip local (31 d’agost) i també contra el Barça (2 de setembre) abans de rebre a Fontajau al Ratiopharm Ulm alemany el 8 de setembre en un partit emmarcat en les celebracions del desè aniversari del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)