WNBA

Passeig de Caitlin Clark a casa d’Angel Reese

La número 1 del draft estableix el seu sostre anotador en el 81-100 de les Fever a Chicago

Cop d’efecte de Caitlin Clark (1,83 m, 2002) en el triomf de les Indiana Fever a la pista de les Chicago Sky per 81-100, en el duel més vist de la història de la WNBA perquè s’enfrontaven les dues candidates a rookie de l’any i protagonistes d’una rivalitat individual que ja va marcar els darrers anys a la NCAA. La número 1 del draft estableix el seu rècord anotador amb 31 punts (5/9 triples) i 12 assistències, superant el rècord de Ticha Penicheiro que en 9 partits havia superat la desena en el primer any a la lliga. Clark, també signa dobles figures per onzè cop –10 Penicheiro en el seu debut– i és la primera jugadora de la competició en superar la trentena de punts repartint una dotzena d’assistències.

Les Fever son sisenes amb 16-16 i el primer equip que encara no té assegurada la presència al play-off i acrediten 7-3 en les últimes 10 jornades (2-8 les Sky, vuitenes amb 11-20).

Més rècords

Angel Reese (1,91 m, 2002) es queda amb 10 punts (6 en els minuts de les escombraries) i 11 rebots per acabar amb dobles figures i, amb 23, superar el rècord de Tina Charles com a rookie. L’exjugadora de l’Spar Girona, Kelsey Mitchell, allarga la seva ratxa anotadora i amb 23 punts (3/5 triples) estableix el rècord de partits de les Fever superant la vintena (6) i empata amb Renee Montgomery en el quinzè lloc de jugadores de la WNBA amb més triples anotats: 532.Una altra jugadora amb passat a Girona, Michaela Onyenwere, era la màxima anotadora local amb 20 punts, el seu sostre aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)