2a FEB

Niko Gosnell, el tercer

El pivot nord-americà s’afegeix als fitxatges del Sol Gironès per a la nova categoria estatal: Joelvin Cabrera i Spas Nikolov

Niko Gosnell (2,03 m, 1999) és la tercera incorporació del Sol Gironès Bisbal Bàsquet per al debut a la 2a FEB. L’interior de Iowa, que destaca per la seva mobilitat en el bloqueig i continuació i el joc per sobre el cèrcol, gràcies a les seves capacitats atlètiques, acaba de disputar el seu primer curs fora dels EUA, on es va graduar a Arkansas, amb el KK Prijedor Spartak bosnià. En catorze partits a la primera divisió hi ha acreditat 10,5 punts, 9,5 rebots i 13 de valoració en 31 minuts de mitjana. Abans havia jugat també la darrera temporada en el Rapla d’Estònia i en dinou partits hi va fer 3,5 punts, 3,2 rebots i 4,6 de valoració en onze minuts de mitjana. Aquest estiu estava al tryout de l’equip de desenvolupament dels Mavericks.

Gosnell s’afegeix al dominicà Joelvin Cabrera (1,93m, 1999) i al búlgar Spas Nikolov (2,08 m, 1997) en el capítol de fitxatges del club del Baix Empordà, que aquest vespre té el seu primer amistós a casa contra el Tolosa (19.30 h). Diumenge en el partit que obria la 46a edició del Mateu Pell, a Quart, victòria per 57-72.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)