Lliga femenina

L’Spar Girona perd contra el València a Tarragona (56-70)

Lundquist i Hristova, les màximes anotadores amb 16 punts cadascuna

Segona derrota en tres amistosos de l’Spar Girona, que s’ha vist les cares amb el València a Tarragona i que ja perdia per 25-38 a la mitja part havent encaixat un 2-17 i amb Iva Jakubcova carregada amb 4 faltes i Klara Lundquist com a màxima anotadora amb 10 punts; els mateixos que Bernadett Hatar per a les taronges. La base sueca i Hristova, les màximes anotadores amb 16 punts cadascuna.

L’Uni, amb el tercer equip inicial diferent en tres partits i, igual que en el primer contra el Latas, format per jugadores fitxades aquest estiu –Lundquist, Touré, Hristova, Guerero i Bibby–, tancava el primer quart 14-19 amb Broncano anotant sobre la botzina. 10 jugadores del València havien anotat en la primera meitat, el doble que a l’Spar amb 8 de Hristova (23-38 triple) quan el desavantatge havia arribat als 20 (18-38).

Canella tancava el tercer quart, amb la pivot eslovaca de l’Uni ja eliminada per 5 faltes, amb la barrera psicològica (40-50). Iagupova de fora a 7:14 per acabar i Fingall de sota forçaven el temps mort d’Íñiguez (44-57), quan Hristova havia reduït el marge a un dígit (44-52). Klara Lundquist amb dues cistelles seguides recuperava la desena (49-59, triple) i Guerrero, autora de 9 punts, tancaria el marcador (56-70).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)