Lliga catalana

L’Hiopos Lleida suma el primer triomf com a equip ACB (80-83)

Els lleidatans han arribat a dominar de 15 punts de diferència (38-53)

L’Hiopos Lleida, amb el seu nou fitxatge el nord-americà Derek Cooke vestit de curt al costat de Dee Bost sancionat per haver faltat al respecte als àrbitres contra el Manresa, ha sumat la seva primera victòria com a equip ACB contra un històric com és el Joventut (80-83). El veterà Hasbrouch, amb 21 punts i 5/8 triples, ha estat el millor dels lleidatans mentre Gates (15) i Dotson (14) han estat els màxims anotadors de la Penya.

El matx ha arrencat amb igualtat fins l’aparició en escena de Bropleh que amb 7 punts seguits ha donat un avantatge de 10 punts als lleidatans (15-25). Ha reaccionat momentaniament els verd-i-negres amb dos triples de Busquets i de Ribas per fer un 8-0 (23-25). però ha estat un miratge perquè els de Gerard Encuentra, amb més intensitat, actitud i activitat, ha continuat fent el què volia amb la Penya (32-44). Al descans 38-49. Al tercer quart els verd-i-negres s’han vist superats per tots costats i Hanga, després d’una tècnica, ha estat expulsat perquè ja havia fet una antiesportiva (38-53). Allà han estat els millors minuts de la Penya que ha anat retallant la diferència (56-58). La igualtat s’ha mantingut fins al tram final. A 14,4 segons pel final (80-81) Bropleh ha anotat els dos tirs lliures 80-83. En l’última jugada, Miret ha buscat un triple de Robertson però Encuentra ja ho ha intuït i ha situat a Oriola damunt seu que li ha tapat el tir i ha errat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)