Lliga catalana

El baricentre nacional, a Vic

La capital d’Osona, el marc de les semifinals avui (18.30 h i 21 h) i de la final demà passat (12 h)

Vic té en la final a quatre de la 36a Lliga Catalana Femenina un dels punts àlgids de la seva Capitalitat del Bàsquet Femení 2024. El pavelló Castell d’en Planes serà el baricentre del triangle que formen els tres catalans de la màxima categoria, l’Spar Girona, el Cadí la Seu i el Joventut, amb el Lima-Horta completant el quadre després de superar per 51-65 el Barça CBS dimecres en la final de la Lliga Catalana Challenge i convertir-se en el quart campió diferent en quatre edicions. La final, demà passat al migdia (12 h).

El Sedis i l’equip barceloní disputen la primera semifinal (18.30 h) en un partit que ja van jugar amb caràcter amistós per la Diada (72-39). El Cadí té sis títols nacionals al palmarès, ha guanyat els darrers tres de manera consecutiva i amb Isaac Fernández a la banqueta i s’ha imposat al Tolosa dos cops aquest estiu (72-44 primer i 80-58 diumenge passat).

La segona semifinal és entre l’Uni i la Penya (21 h). L’Spar Girona ha guanyat la Lliga Catalana nou cops, acredita 1-2 a la pretemporada i a les baixes de les WNBA Maya Caldwell i Natasha Mack s’afegeix la de Chloe Bibby, amb un cop a l’espatlla diumenge contra el València (56-70). El Joventut, ascendit a la màxima categoria, té un balanç de 3-0 amb l’Araski (66-78) i el Guipúscoa (67-70) al País Basc en 48 hores el cap de setmana passat però ahir va anunciar la desvinculació de la seva referència al perímetre, Kayla Wells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)