Lliga catalana

El Barça castiga el Baxi a la segona part (98-81) i repeteix títol

Willy Hernangómez ha estat escollit MVP del partit (17 punts)

El Barça ha sumat el seu 25è títol de la Lliga Catalana en superar amb autoritat a un Baxi Manresa que ha pogut aguantar només el primer temps el potencial blaugrana (98-81). L’MVP del matx ha estat Willy Hernangómez amb 17 punts.

El Baxi Manresa ha arrencat amb el seu segell habitual de transicions ràpides i encert (2-9). Els blaugrana però han reaccionat amb l’entrada de Laprovittola amb dos triples seguits capgirant el resultat (18-17). Els de Peñarroya han obert forat en el marcador (30-22) però els de Diego Ocampo s’han tornat a enganxar després d’una tècnica al tècnic. Un triple d’Alston ha posat emoció de nou (31-29). Els últims minuts ha estat una batalla física i tàctica amb possessions molt curtes. Al descans tot obert 45-41. La sortida del Barça ha marcat el segon temps obligant el temps mort manresà als tres minuts (55-45). Nuñez ha ampliat la màxima (59-47) amb sis punts seguits de mèrit seus. La renda ha crescut (75-56) amb Willy Hernangómez sent referent (17 punts). El partit ha quedat trencat definitivament amb un triple de Laprovittola (90-67).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)