ACB

Tot a punt per a l’estrena del curs 2024/25

Bàsquet. ACB. El capità del Bàsquet Girona, Sergi Martínez, va a Madrid a l’acte de presentació de la nova temporada

La Lliga ACB està a punt d’aixecar el teló per encetar la temporada 2024/25. L’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) va celebrar ahir la prèvia del tret de sortida oficial amb una festa de presentació amb la participació del capità del Bàsquet Girona, Sergi Martínez.

El de Rubí va assegurar que hi ha “moltes ganes de començar” dins el vestidor. “Tenim ganes de començar la lliga i polir certes coses que s’han anat veient en certs partits aquesta pretemporada.” L’aler va assegurar que el grup és conscient del nivell que hi ha a la lliga: “Serà difícil perquè l’ACB és de les millors lligues i qualsevol equip pot competir contra qualsevol de la lliga. Cal estar preparats. Intentarem afrontar tots els reptes que se’ns posin al davant.” Martínez hi va afegir que una de les virtuts d’aquest grup serà el seu nivell físic. “Som un equip molt jove i la part positiva és que el físic el tenim molt bé. Aquest any crec que físicament estarem a l’altura i podrem competir contra qualsevol.”

El jugador hi va afegir que al Bàsquet Girona ha tornat a gaudir d’aquest esport. “Estic molt content d’haver retrobat el nivell del Sergi que sempre he estat”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)