Lliga catalana

Íñiguez: “Volem competir, és la lliga del nostre país”

Chloe Bibby és baixa

“Per a nosaltres suposa un pas més, volem competir i és la lliga del nostre país. Ens agradaria fer-ho bé i hem de veure si els problemes que tenim a la plantilla ens permeten guanyar i seguir diumenge i ens ho volem prendre, que ja no és amistós, de manera important, amb compromís i seriositat, perquè ja portem un temps treballant i a veure si ja introduïm allò que hem entrenat” diu Roberto Íñiguez en la prèvia de la Lliga Catalana, la semifinal de la qual enfronta l’Spar Girona amb el Joventut aquest divendres a Vic (21 h). “Estan jugant molt bé, amb molt ritme. Mantenen l’estructura i han fet bones incorporacions al joc interior. Tenen un bon róster i serà difícil perquè segueixen amb aquesta idea de ritme de joc alt.”

L’Uni té la baixa de Chloe Bibby, que diumenge a Tarragona va rebre un cop a l’espatlla, i compta amb Sandra Ygueravide, que s’havia perdut els tres amistosos pels compromisos amb la selecció espanyola de 3x3. “L’evolució va bé i per ser una lesió a l’espatlla, que al principi ens vam espantar pensant que podria ser més greu... Necessita el seu temps” deia el vitorià sobre l’australiana, que sobre les setmanes que l’equip porta treballant, assegura que han servit per a “acumular treball, anar creixent i veure què hem de millorar. La lesió ens trastoca i ens hem d’adaptar per competir el millor possible i no buscar excuses”. “Porta tres entrenaments i s’està adaptant bé, estic content” hi afegeix sobre la valenciana, una de les capitanes de l’Spar el darrer curs i que, aquest, repeteix de bracet amb Marta Canella i Ainhoa López.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)