ACB

Màxima ambició

El Girona afronta els últims dies de la pretemporada enfocat en l’inici del tercer curs a la categoria la setmana que ve

El Girona va obrir el seu entrenament als mitjans, a Palau-sacosta. L’equip té l’últim amistós demà a Salou contra el Hiopos Lleida i els jugadors tenen molt clar el camí que han de seguir, com destacava Maxi Fjellerup, un dels dos supervivents de la plantilla de l’ascens. “Tant de bo sigui la recompensa a tot un any d’esforç, d’haver competit contra molts equips perquè has de guanyar els de dalt. Serà un procés llarg”, afirmava sobre la possibilitat de classificar-se per a Europa el curs que ve.

“Se segueix una línia i s’ha creat una gran família. Competirem molt bé durant l’any”, assegurava l’argentí. Qüestionat pels nous: “Ho estan fent molt bé, tant a l’hora d’entrenar i competir com sent responsables. No se’ls pot demanar res més i el seu rendiment en serà una conseqüència.” “M’he sentit molt bé, creixent en el dia a dia i aprenent els uns dels altres i amb la mirada posada en l’inici de la temporada: treballant fort en cada entrenament”, explicava un d’ells, Aljami Durham, que la temporada passada va compartir vestidor a l’Hamburg amb Brae Ivey –el seu pas per Fontajau es va tancar amb quatre partits de Nadal en la segona finestra FIBA– i que sobre què pot oferir exposava: “El que necessitis. Anotar, assistir, defensar... Puc estar a tot arreu aportant l’energia que calgui.” “N’espero molt, de Fontajau, sé que l’ambient que s’hi crea és increïble i ja compto els dies que queden per jugar-hi el primer partit de lliga”, afegia l’escorta.

Nike Sibande manté el discurs. L’objectiu? “Guanyar el màxim de partits per acabar al més amunt possible. Per això cal seguir aprenent i millorant en cada entrenament.” Com? “Puc anotar, jugar fort en defensa i posar-hi tota l’energia.” Qui es manté al marge del grup és Mindaugas Susinskas. “Sabem quin és el problema i com l’hem de tractar. Encara tinc dolor però milloro cada dia”, diu respecte a la lesió, que confia tenir superada la setmana que ve. “Tornem-hi! Sé que no és gens fàcil, tampoc és l’objectiu però per descomptat que m’agradaria repetir-ho”, reconeix el millor en percentatge de la lliga des de 6,75 m el darrer curs (53,1%).

ELS PROTAGONISTES

Estem centrats a ser millors que el dia anterior. Tenim un grup molt bo i amb molt talent. Les victòries arribaran
Aljami Durham
Cada partit compta, estem en la millor lliga d’Europa i hem d’estar a punt per ser competitius. Hem de disputar cada pilota
Nike Sibande
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)