ACB

L’Hiopos Lleida cau en la pròrroga en el seu debut (101-91)

Els lleidatans fan un gran partit però perden a la pista del Casademont

L’Hiopos Lleida ha perdut en la pròrroga en el seu debut a l’ACB per un 101-91 en la seva visita a la pista del Casademont Saragossa. Els lleidatans s’han mostrat molt competitius durant tot el partit i estaven per davant en el marcador a tres minuts i mig del final. Hasbrouck i Bropleh han anotat 13 punts pels lleidatans.

Walden ha anotat els primers punts dels lleidatans (2-2) i tot seguit Muric ha fet un triple i l’hi ha donat la primera avantatge (2-5) a l’Hiopos Lleida en l’ACB. Els lleidatans han fet una molt bona primera meitat i han arribat al descans amb un punt d’avantatge (38-39). Des de l’inici han sigut competitius i han tingut una màxima diferència de 7 punts (12-19) a un minut i mig del final del primer període, però han encaixat un parcial de 9-0 tot seguit. En el segon quart s’ha mantingut la igualtat i els lleidatans han neutralitzat un avantatge de quatre punts dels aragonesos (31-27) amb un parcial de 0-7, i un altre parcial de 0-5 els hi ha facilitat arribar al descans amb un punt de marge.

En el tercer quart els lleidatans han mostrat el seu millor joc, han consolidar el seu avantatge i han arribar als 11 punts de marge (55-66) a dos minuts del final, just després de la desqualificació del tècnic local per dues tècniques seguides. L’Hiopos Lleida ha continuat al davant i ha entrat en els darrers deu minuts amb quatre punts de marge. El Casademont ha sortit amb ganes ha anivellat el partit, tot i que els lleidatans s’han resistit. A dos minuts i mig del final els locals s’han posat per davant (82-80) i el Lleida ha forçat la pròrroga (87-87) a quatre segons del final.

En la pròrroga el Casademont Saragossa ha estat superior, els lleidatans no han estat encertats de cara a cistella i el 101-91 final ha estat massa ampli pels mèrits de l’Hiopos Lleida.