Lliga femenina

Pere Puig substitueix Laia Palau en la direcció esportiva de l’Uni Girona

L’Spar Girona ha anunciat oficialment la incorporació com a nou director esportiu del club de Pere Puig, que torna explícitament a l’escena tot i que ja hi estava treballant i substitueix Laia Palau, integrada aquest curs en el cos tècnic de l’Spar Girona. Puig, una de les persones que és al club des de la seva fundació, ja havia exercit el càrrec des de la fundació del club el 2005 fins que el va deixar el juliol de 2022 rellevat precisament per Palau. La decisió, diu el club en una nota pública, s’emmarca dintre dels canvis estructurals que el club ha anat implementant aquest estiu, amb l’objectiu de seguir consolidant el projecte esportiu i enfortir l’estructura de l’equip de cara a les properes temporades.

Pere Puig, que ja ha tingut una trajectòria destacada en l’organització del club, assumeix aquest nou repte amb l’ambició de continuar fent créixer l’equip i mantenir-lo en l’elit del bàsquet femení europeu. Puig ha valorat la seva tornada al càrrec: “Amb la petició que m’ha fet la junta directiva accepto el repte de tornar a ser el director esportiu del club. La petició d’en Roberto que la Laia formés part del cos tècnic deixava aquesta possibilitat oberta. Després de donar voltes amb el club hem decidit que tornés a assumir aquesta categoria. No he estat desvinculat i he anat col·laborant amb la Laia. Per tant, des del mes de juny, que ja sabíem tot això, he anat exercint una mica aquesta tasca sense el nomenament. Em sento molt involucrat en el projecte com no pot ser d’una altra manera. Content de tornar”.

Laia Palau, fins ara directora esportiva, deixa el seu càrrec per incorporar-se al cos tècnic com a assistent de Roberto Íñiguez, un nou rol que permetrà aprofitar la seva àmplia experiència dins i fora de la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)