Eurolliga

Peñarroya: “Tots comencem de zero, no és moment de fer càbales”

El tècnic del Barça, Joan Peñarroya, ha destacat aquest dimecres, la vigília del debut en l’Eurolliga a la pista del Zalgiris Kaunas, que tots els equips començaran “de zero” i ha assenyalat que “no és moment de fer càbales” sobre quin és l’objectiu dels blaugranes en la classificació.

“La nostra capacitat sobre la pista i la millora diària marcaran la nostra posició final. És molt bonic voler ser primers, però no és moment de fer càbales. Tots comencem de zero. És el moment de construir l’equip i de millorar molt per optar al que volem optar”, ha assegurat l’entrenador egarenc.

Des de la pista del Palau Blaugrana, Peñarroya ha declarat que el Zalgirio Arena és un pavelló on “sempre hi ha un ambient fantàstic” i ha opinat que aquesta trobada “donarà informació” de com respon l’equip blaugrana “en ambients hostils”. “Som un equip amb cinc cares noves, és una part més del procés de coneixement”, ha afegit el tècnic català, qui ha valorat que l’Eurolliga “sembla més forta que en els anys anteriors” i s’ha mostrat “convençut” que aquest curs hi haurà més equips aspirants a les places d’accés a les eliminatòries pel títol.

Peñarroya ha exposat que “l’Eurolliga és una competició molt dura on la capacitat atlètica de la gran majoria d’equips és molt important”, i ha reivindicat que el Barça té “el nivell que exigeix la competició. Necessites atletes per aguantar aquest ritme de partits”, ha postil·lat. Preguntat sobre quines millores vol veure al Barça, el tècnic ha apuntat “la capacitat per compartir la pilota” i la “solidesa en defensa” com dos aspectes fonamentals davant el Zalgiris, que ha definit com “un rival una mica especial” per la seva “polivalència”.

“El Zalgiris té jugadors semblants en posicions diferents. Poden jugar del dos al quatre amb jugadors intercanviables. Això ens generarà problemes de lectura en atac i en defensa. A veure com ens adaptem a un primer partit en aquestes característiques”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)