Lliga femenina

Roberto Íñiguez: “Estem preparades per competir”

L’Spar Girona arranca la temporada de Lliga Femenina Endesa 2024-25 aquest dissabte amb un derbi contra el seu botxí a la final de la Lliga Catalana: el Cadí la Seu (dissabte, 19 h). Les gironines arriben a la Seu d’Urgell amb les baixes d’Ainhoa López i Natasha Mack, aquesta última ha finalitzat l’WNBA però encara no s’ha incorporat a l’equip. També podrien recuperar a l’australiana Chloe Bibby, fins ara lesionada de l’espatlla dreta.

En una compareixença prèvia al partit, el tècnic, Roberto Íñiguez, es mostrava optimista amb la feina feta fins ara. “Portem una setmana força positiva de feina, en general. Crec que estem avançant i estic content de com acabem el dia a dia. Ara ens toca traslladar i reflectir aquesta feina a la competició. Estem absolutament preparades per competir”. L’entrenador alertava del perill del rival, un Sedis ara entrenat per Isaac Fernàndez, exentrenador del Barça CBS, que compta amb una plantilla física i farcida de talent jove. “Crec que elles són un equip jove, amb molta energia, que jugarà similar a com va jugar a la final de la Lliga Catalana. Tenen molt dinamisme i atletisme, això no canviarà. Ho sabem i hem d’estar preparades”, assegurava.

D’altra banda, el vitorià assegurava que Maya Caldwell, que va arribar a Girona aquest dimecres, disputarà el partit d’aquest dissabte: “Maya (Caldwell) va arribar ahir, avui ha fet alguna cosa amb l’equip. Però l’objectiu és que ajudi, tampoc podem esperar gaire més”. Finalment, el tècnic afegia que, per ara, no posen data de tornada en el procés de recuperació d’Ainhoa López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)