Lliga femenina

Un bri d’aire fresc

La WNBA Maya Caldwell s’incorpora a l’Spar Girona amb fam de victòries

Arriba aire fresc. L’Spar Girona va presentar ahir una de les figures que ha d’esdevenir una referència aquesta temporada: Maya Caldwell. L’escorta nord-americana (1,80 m, 1998), que enguany ha disputat la WNBA amb les Atlanta Dream, arribava a la sala de premsa de la Fundació Valvi amb jet-lag i il·lusionada pel repte que té al davant. “Espero que sigui una gran temporada i que puguem competir a l’Eurocopa i també a la lliga. Tenim un bon equip, he vist els entrenaments i crec que tindrem bona química a dins l’equip”, arrancava l’atleta.

Caldwell afegia: “Sé que a Girona hi ha un bon nivell i crec que jugar aquí serà una gran oportunitat per a mi. Conec la lliga perquè ja vaig jugar a Gran Canària fa un parell d’anys, ens vam enfrontar contra elles i ens van apallissar; així que és genial estar en el costat guanyador aquesta vegada.”

El director esportiu de l’Uni Girona, Pere Puig, afegia les qualitats que van dur l’entitat a interessar-se per Maya Caldwell: “És una jugadora versàtil, completa, bona defensora, gran anotadora i en Roberto [Íñiguez] volia aquest perfil.” Puig detallava també que el club va fitxar la jugadora abans que aquesta signés amb la franquícia d’Atlanta, i va subratllar que té contracte per disputar la temporada sencera. A la WNBA Caldwell ha fet una mitjana de 5,2 punts i 1,8 rebots en 25 partits disputats. Caldwell podria debutar avui en el partit a la Seu d’Urgell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)