ACB

Katsikaris: “En tenim moltes ganes”

Mindaugas Susinskas i Juan Fernández arrosseguen molèsties i James Nnaji podria entrar a la convocatòria

“La veritat és que sí, en tenim moltes ganes. Jugar a aquí davant el nostre públic, un partit complicat com ho seran tots, però ens fa molta il·lusió” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Girona - Manresa, aquest diumenge a la tarda (17 h) en l’estrena del tercer curs del club a la lliga. El grec, que té Mindaugas Susinskas i Juan Fernández arrossegant molèsties, podria fer entrar James Nnaji a la convocatòria malgrat el pivot cedit pel Barça no estigui al 100 %.

“Hem treballat bé, hem analitzat els errors contra l’Unicaja perquè l’estil de joc s’assembla al del Manresa i hem d’estar preparats” diu l’entrenador del Girona, que sobre el conjunt del Bages, adverteix: “No pots parar el seu joc ràpid, com treuen els rivals de la pista sent agressius en contraatac i transició”. Katsikaris apunta el balanç defensiu i el rebot com les claus per frenar el Baxi.

Juani Marcos considera que han de tenir el rival el més lluny possible de l’anella, perquè no es sentin còmodes ni puguin córrer. El base argentí explica que aquest estiu s’ha centrat en l’aspecte físic per millorar les prestacions defensives. “Tenim moltes ganes de tornar a jugar a Fontajau davant la nostra gent i més un partit com aquest, estem molt il·lusionats” afirma Marcos, que sobre la seva vinculació amb el club, agraeix el suport de l’entitat, de la qual diu sentir-se’n molt identificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)