ACB

Ningú es vol perdre el retorn en l’elit: ‘sold out’ a Barris Nord

Bàsquet. ACB. El Lleida i el Barça disputen un derbi que serà una festa (18.30 h) i a Fontajau n’hi haurà un altre entre el Girona i el Manresa

El 15 de maig del 2005, ara fa 19 anys, el Plus Pujol Lleida va disputar el seu darrer partit ACB contra l’Estudiantes perdent a Barris Nord en la pròrroga (103-11). Des de llavors la capital de la Terra Ferma ha viscut mil batalles però de nou Lleida torna a tenir avui (18.30 h, Movistar Plus) bàsquet d’elit i ho celebrarà amb una festa amb fan zone davant del pavelló, amb obertura de portes una hora i mitja abans i amb el millor rival que podia tenir: el Barça. Hi ha sold out –entrades exhaurides– amb 6.100 espectadors en un partit especial per a Villar, Oriola, Paulí i Caicedo, exjugadors del Barça, però sobretot per a tota la província de Lleida.

D’altra banda, també hi haurà derbi a Fontajau una estona abans entre el Girona i el Baxi Manresa (17 h, Movistar D4). Els gironins s’han de fer forts a casa si no volen patir i reben un equip que arriba llançat i amb confiança com és el Manresa, que ve de guanyar el València i humiliar el Benfica a Europa però sobretot fent un gran bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.