ACB

Un aparador al Prat Joventut

Bàsquet. Ventura s’entrenarà amb el Girona perquè hi tenia un pacte, com Franch, que jugava al vinculat de la Penya fins que trobés propostes

Albert Ventura (nascut el 1992), Josep Franch (1991) i José Nogués (1995) són tres dels joves que van sorgir del planter de la Penya fa uns anys. Tots tres van passar en el seu dia pel vinculat verd-i-negre, el Prat, i ara hi han tornat, potser temporalment, amb unes condicions especials. Tots tres van debutar amb triomf en la 2a FEB a la pista del Benicarló (70-75) amb 11 punts de Ventura amb 2/3 triples; Franch amb 8 punts, 6 rebots i 8 assistències, i Nogués amb 3 punts i 7 rebots. L’acord dels jugadors amb el Prat és que hi juguen, però amb la porta oberta a poder marxar si reben alguna oferta que els interessa. Ventura, mític capità de la Penya, sent el segon jugador de la història del club verd-i-negre amb més partits disputats a l’ACB (369) –nomes superat per Jordi Villacampa i Rafa Jofresa–, reforçarà a partir d’avui els entrenaments del Bàsquet Girona. El club gironí necessita reforçar l’equip per les lesions de Juani Marcos i Sergi Martínez. Ventura, que és cupo, va jugar el curs passat al Breogán (ACB) i després va acabar a l’Alacant (LEB Or), ha fet una pretemporada espectacular amb demostració d’estar amb confiança i bon estat de forma com el partit que va segellar contra el Mataró en la Lliga Catalana amb 22 punts i 6/13 triples. El següent que podria rebre ofertes és Franch, que té propostes després de jugar amb èxit el curs passat a França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)