2a FEB

Rofes: “Convertir el Pavelló Vell en un fortí serà bàsic”

“Els partits a casa son un plus per a tots els equips i per a nosaltres aquest any encara més, amb el repte majúscul que tenim, d’intentar mantenir la categoria.” diu Carles Rofes en la prèvia del Sol Gironès Bisbal Bàsquet - Palmer Mallorca, aquest dissabte a la tarda (17 h) en l’estrena del club a la categoria com a local després de debutar a tarragona amb el triomf per 82-87 a la pròrroga a la pista del CB Tarragona. “Per a nosaltres és un luxe jugar a casa. Sempre ens acompanyen i no només en cos sinó també en ànima: ens ajuden quan les coses no van bé i son a més qui més ens empeny. Quan les coses van bé i tenim aquests moments de bogeria que els nois ens aporten per poder treure endavant els partits” posa en valor Rofes, que ja compta amb Niko Gosnell.

“Sabem que serà molt difícil guanyar a fora, ja hem vist aquesta jornada que hi ha hagut partits que s’han decidit en l’últim segon o en la pròrroga, amb remuntades just al final, i poder convertir el Pavelló Vell, com vam fer l’any passat, en un fortí serà bàsic per poder aconseguir aquestes victòries” destaca el tècnic, que qualifica el rival com un dels favorits a l’ascens: “És un equip amb molta experiència, tant a nivell de banqueta amb un entrenador que l’any passat estava a l’ACB i hi té molta experiència, i amb jugadors amb molta trajectòria tant a la LEB Or com la LEB Plata que cometen pocs errors, juguen a un ritme molt alt. Físicament és un dels equips més potents de la lliga.”

El primer visitant a la Bisbal a la 2a FEB compta amb el canari Marco Justo a la banqueta. Qui fou l’escollit per dirigir el Palència a l’ACB la temporada passada –Pedro Rivero va ser-ne l’artífex de l’ascens– i destituït al desembre quan el balanç era d’1-12, compta amb una dilatada trajectòria com a assistent d’Alejandro Martínez, Nenad Markovic, Fotis Katsikaris i Txus Vidorreta al Tenerife. Els bases d’1,90 m Adrian Chapela, a l’Oviedo el curs passat i abans també a la segona categoria estatal al Lleida (2018-21), Melilla o Alacant o el fill de Sergio Scariolo i Blanca Ares, Alessandro –autor dels últims 4 punts del conjunt mallorquí contra el Llíria (71-68), amb qui perdien de 8 (52-60)–; marquen el to del Palmer al perímetre. Scariolo i Joan Feliu van ser els màxims anotadors (17 punts) i artífexs de la victòria amb el base d’Inca (1,86 m) anotant un triple i un altre llançament des de 6,75 m amb addicional. Youssouf Traore, cedit pel Casademont i que ve de ser l’MVP de l’Afrobasket júnior, o Fallou Niang, format al Manresa i que va debutar a l’ACB amb l’Obradoiro, aporten la capacitat física al joc interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)