ACB

Katsikaris: “Havíem de fer més, lluitar més”

L’entrenador del Bàsquet Girona ha valorat la dura derrota del seu equip contra el Coviran Granada (52-82), després d’oferir una imatge pèssima a Fontajau.“No és fàcil fer una valoració del partit. Hem sortit molt nerviosos. No podíem córrer, no podíem anotar. Estàvem sense confiança, i ells ho han aprofitat. Han controlat el joc com ells volien”, ha dit el tècnic. “D’acord, no tenim un bon dia, però lluitem, amb el cap alt. Pots tenir desencert o errors, però cada vegada ens pesava més tot. També hem quedat curts en rotacions, però els jugadors que eren a la pista podien donar més guerra, lluitar més.”

El pes de les baixes de Sergi i Juani

“No soc un entrenador de lamentar les absències, però tots sabem la importància que tenen per nosaltres. No només a la pista. En Sergi ens uneix molt, en defensa i en atac, amb agressivitat. Però els jugadors que han jugat avui havien de fer més, enfadar-se més, quan el rival et passa pel damunt, i no enfonsar-se. M’agradaria que no es repetís. Hem perdut de 30 a casa contra un equip amb els mateixos objectius, més o menys. No hi crèiem.”

Xiulets a Fontajau

“Ho entenc perfectament. El públic vol veure que el seu equip lluita, que no abaixa els braços.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)