Eurolliga

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Eurolliga. Els blaugrana dobleguen el Mònaco en el tercer partit europeu del curs amb una gran actuació anotadora del nord-americà (21 punts)

Barça 86 AS Mònaco 71

BARÇA:Satoransky (1), Punter (21), Vesely (10), Parker (16), Hernangómez (7) -cinc inicial-, Anderson, Brizuela (9), Núñez (2), Metu (7), Fall, Abrines i Laprovittola (13). 22/38 de 2. 11/25 triples (4, Parker, 3 Punter, 2 Brizuela i 2 Laprovittola). 9/14 lliures. 39 rebots (7 Metu). 21 assistències (3 Satoransky) i 101 de valoració (20 Punter).AS MÒNACO:Blossomgame (7), Jaiteh (10), Motiejunas (8), Loyd (4), James (11)-cinc inicial- Okobo (13), Papagiannis (4), Diallo (12), Tarpey, Brown, Begarin, Strazel (2). 21/43 de 2. 5/17 triples (2 Okobo, 1 Blossomgame, 1 Diallo i James). 14/20 lliures. 32 rebots (6 Diallo).17 assistències (7 Okobo) i 73 de val. (18 Okobo).PARCIALS: 26-18, 21-21 (47-39), 24-15 (71-54), 15-17 (86-71).

El Palau torna a saltar d’alegria. El públic va gaudir ahir de la victòria dels blaugrana sobre el Mònaco (86-71) en un partit en què els del principat no van aguantar el ritme que els locals van imposar en la segona meitat. Liderats per un afinat Kevin Punter (21 punts en 23 minuts), els jugadors de Peñarroya van aconseguir un coixí en el tercer quart que va ser mortífer per als del micropaís. El Barça suma el segon triomf a Europa i allarga l’alegria d’aquest inici, amb les tres victòries ACB, que només es veu tacat per la derrota contra el Zalgiris.

Els catalans es van avançar en un primer quart marcat pel lideratge anotador de Kevin Punter i Jabari Parker. Hi havia molta disposició a atacar i poca a defensar en un duel que era una anada i vinguda constant que beneficiava als de Peñarroya.

El Mònaco reaccionava aprofitant les cantades dels blaugrana i en un tancar i obrir d’ulls el partit estava empatat (27-27), però un triple de Metu i una pilota recuperada per Punter permetien al Barça arribar al descans al davant (47-39).

Els blaugrana van imposar la seva llei en el tercer quart. El domini del rebot i l’encert exterior van permetre als de Peñarroya agafar un avantatge considerable. Els esforços d’Ekobo i Diallo no eren suficients per frenar els locals, que comptaven amb un Kevin Punter entonat.

El Palau es va posar dempeus en veure un triple de Jabari Parker que estirava la diferència fins als 19 punts (86-67) i convertia el final de partit en una festa. Els blaugrana sumaven la seva segona victòria en l’Eurolliga.