2a FEB

El Bisbal signa el dos de dos a fora (66-87)

Dibba (27 de valoració) i Torrent (19) lideren el triomf bisbalenc

Segon triomf en dos partits a fora pel Sol Gironès a la 2a FEB, aquest cop a Mataró la setmana després de perdre en el debut a casa i manant des de l’inci amb Lamin Dibba dominant a sota els cèrcols tant en atac (12 punts amb 3 esmaixades) com en defensa (8 taps) per acabar amb 27 de valoració en 27:17. Xavi Torrent en 31:25, 17 i 19.

Dos triples de Toni Espinosa segellaven el 0-10 en els dos primers minuts i mig que donaven la iniciativa als del Baix Empordà, que arribarien a manar de 16 al final del primer quart (10-26 Cabrera). Els locals s’acostarien mitjançant els triples de Juanola (25-28) i Cànovas (32-35) i, després del descans (32-40), Solé assistint Dibba per a l’esmaixada, de 6,75 m (38-47) i al tir lliure d’una tècnica en la possessió del qual Varela permetia als visitants recuperar la barrera psicològica (43-54).

La lesió d’un dels àrbitres a 4:30 per acabar el primer quart amb dos tirs lliures per a Dibba aturava el partit uns minuts i el pivot ampliava l’avantatge (43-55). Cabrera, sancionat amb tècnica per flopping, mantindria la dotzena de 6,75 m (50-62) i Valera recuperava la quinzena ja a l’últim minut del tercer quart (52-67). Torrent de tres establia un nou màxim avantatge (52-70), que el mateix saltenc enfilava als tirs lliures (59-80). Dibba (59-81) i Torrent sortien ovacionats per l’afició visitant a 2:10. Cabrera amb el seu tercer triple, a l’últim minut (64-85), mantenia la vintena i Gosnell enfilava el màxim avantatge (64-87).