ACB

Un derbi Lleida-Manresa amb ganes de girar full

Bàsquet. ACB. El Barça, amb l’adrenalina encara pels núvols del triomf a Belgrad, rep el Baskonia i el Girona busca la sorpresa a Madrid

El Hiopos Lleida i el Baxi Manresa s’enfronten (12.30 h) amb l’objectiu de capgirar les seves dinàmiques. El Lleida buscarà revertir la seva mala ratxa inicial (0-3), i el Manresa, que dimecres va jugar un mal partit a la pista del Derthona italià, busca millorar la seva actitud defensiva i la primera victòria fora de casa. En la Lliga Catalana, els del Bages es van imposar per 85-93. Gerard Encuentra no podrà comptar amb l’últim fitxatge, Johnny Hamilton, per una fractura al canell que l’apartarà entre dues i quatre setmanes. Diego Ocampo té les baixes de Bodian Masa i Álex Reyes. El Barça (3-0), encara amb l’adrenalina del magnific triomf divendres a la pista de l’Estrella Roja amb Punter estel·lar, rep el Baskonia (18.30 h) en el tercer partit de la setmana. El Girona, sense Juani Marcos i Sergi Martínez ni Albert Ventura, que no està inscrit, vol donar la sorpresa a la pista del Madrid (12.30 h). L’equip de Fotis Katsikaris, si més no, té l’obligació de reaccionar després de la trista derrota contra el Coviran Granada a Fontajau (52-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)