ACB

Katsikaris: “Si seguim així no sé com ens en podem sortir”

Després d’una nova dura derrota, aquest cop contra el Real Madrid (95-67), el tècnic del Bàsquet Girona sortia a roda de premsa amb cara de pomes agres. El grec feia una lectura positiva del primer quart i reconeixia que la sortida del descans els ha perjudicat. Essent la confiança i l’actitud el taló d’Aquil·les del grup. “Hem començat bé el partit, teníem tirs alliberats, i a Susinskas li han arribat pilotes i ha tingut tres o quatre situacions que hem fallat i això ens afecta molt. Demostrem debilitat anímica, d’autoconfiança i de tot. Cada situació que fallem, cada error i cada pèrdua, ho hem de gestionar millor”, indicava.

Katsikaris afegia que durant la pausa el cos tècnic demanava actitud i energia per evitar repetir l’episodi de la setmana passada. “Al descans hem dit que no ens volíem col·lapsar al tercer quart, i ens ha tornat a passar. Crec que a tots els jugadors els hi demano coses que poden fer: posar-hi energia i esforç. Ens falten dos jugadors importants i experiència com a equip, i el que demano és energia i esforç. Lluita. Això és el que demano. I a partir d’aquí sortirà això. Però si tornem amb aquesta actitud, el Madrid ens fa molt fàcil un 15-0 i et poses en un pou sol. Havíem de venir i lluitar, cada u contra u, cada rebot, cada bloqueig directe... Podem fallar, sí, però sempre hem d’intentar fer el millor bàsquet. Hem de fer no una, sinó moltes passes endavant. Si continuem així no sé com ens en podem sortir. L’única cosa que demano és això. Que tothom doni el màxim”, assegurava.

Interpel·lat sobre com viu aquest fet a títol personal, el grec reconeixia que no s’hi havia trobat mai abans: “És la primera vegada que em passa en la carrera això de tenir dos partits seguits així. No és gens fàcil, no és gens fàcil i el que estic parlant amb els jugadors perquè es tinguin confiança... Si parlem de filosofia de bàsquet, estem fent el que podem fer amb els jugadors que tenim. La idea és que cada cosa que juguis puguis trobar un tir alliberat i una continuació. No puc canviar-ho això, crec que no m’estic equivocant en això. És un tema d’orgull, d’actitud, d’esforç. Hem de fer un esforç tots i superar els problemes que tenim ara”, finalitzava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)