Lliga femenina

Roberto Íñiguez: “Em preocupa que com a club estiguem preparats per respondre als contratemps”

L’Spar Girona navega un mar en calma i amb vent favorable després d’un inici de curs on encara no coneix la derrota. L’equip viatja a Hongria on aquest dimecres (18 hores) juga contra el NKA Universitas Pecs. El tècnic de l’equip, Roberto Íñiguez, anticipava en la roda de premsa prèvia al desplaçament, que no serà un rival fàcil. “Toca canviar el xip perquè dimecres ens espera un partit de molt alt nivell. Vaig entrenar dos anys a Hongria i conec bé a l’entrenador (Zeljko Dokic). Tenim clar que serà un partit molt difícil, és un equip que cedeix molt poc a casa. Fa res ha guanyat al Sopron”, subratllava el vitorià.

Analitzant les rivals, l’entrenador destacava que “juguen dur, pressionen, hi ha moltes mans, intensitat... Han fitxat a (Julia) Reisingerova Agnes Studer, Angelika Kiss... Hi ha molt nivell i és un bon equip. Juguen un bàsquet més ordenat en atac, diria que més sistematitzat i utilitzen els espais molt bé. El bàsquet és una guerra d’espais, la defensa vol destruir els espais dels atacs, al final és una partida d’escacs”, indicava el tècnic.

El vitorià afegia que la interior Carol Guerrero, que es va perdre el partit de diumenge per molèsties, serà dubte fins al darrer moment. Sobre les baixes de l’equip, on també segueixen absents Ainhoa López i la nord-americana Natasha Mack, el tècnic indicava el següent: “Em preocupa que com a club estiguem preparats per respondre als contratemps, i com a equip també. L’adversitat et fa millorar. Si plores en l’adversitat... Un bon club, un bon entrenador i un bon staff es sobreposen i milloren davant els reptes. Tot el que ens passi en forma de contratemps, doncs ho superes. Això per mi és molt important. Tenim l’orgull d’afrontar els reptes i de saber que hem de superar i millorar els contratemps. Partit a partit hi ha desgast i és molt difícil que tothom estigui sempre a punt per competir”, finalitzava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)