Eurolliga

Peñarroya confirma la baixa de Laprovittola la resta del curs i diu que estan oberts a fitxar

El tècnic blaugrana ho ha dit en la prèvia del partit de l’Eurolliga contra l’Asvel Villeurbanne

L’entrenador del Barça, Joan Peñarroya, ha confirmat que el base argentí Nico Laprovittola no tornarà a jugar aquesta temporada, després de lesionar-se de gravetat el genoll dret, i ha anunciat que el club “està obert a la possibilitat de fitxar jugadors”, encara que diu que el mercat no està fàcil.

“Anem de la mà amb la secretària tècnica. La baixa de Laprovittola és important i un club com el nostre ha d’estar obert a la possibilitat de fitxar jugadors, però el mercat no està fàcil. Costa trobar jugadors que ens donin un plus, però si hi ha aquesta opció, el club intentarà fer un esforç” ha declarat. El tècnic egarenc ha afirmat que ell se centra a “tirar endavant i millorar” amb els jugadors que té a la seva disposició, encara que ha admès que la baixa de Laprovittola ha suposat “un cop moral” per a la plantilla. “L’equip millora cada dia sabent que tenim una nova realitat amb la baixa de Laprovittola per a tota la temporada. Ens hem d’adaptar a aquesta nova situació” ha comentat Peñarroya, que ha assenyalat que no vol “que ningú faci de Laprovittola” sinó que “tots els jugadors juguin com el que són en benefici del col·lectiu”.

L’entrenador ha admès que el Barça perdrà “la polivalència” al perímetre d’un jugador que era capaç d’actuar com a base i escorta, per la qual cosa el conjunt blaugrana haurà d’adaptar el seu joc per “buscar les virtuts d’altres jugadors”.

Sobre l’Asvel Villeurbanne, el rival del Barça aquest divendres a l’Eurolliga, Peñarroya ha destacat que es tracta d’un equip “amb un físic imponent”, que “ho està fent molt bé en totes les competicions”, compta amb “jugadors molt verticals” i també té “l’experiència” del base Nando De Colo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)