Eurolliga

El tècnic Joan Peñarroya diu que estan oberts a fitxar

Eurolliga. El Barça busca la quarta victòria seguida contra l’Asvel

L’entrenador del Barça, Joan Peñarroya, va confirmat que el base argentí Nico Laprovittola no tornarà a jugar aquesta temporada, després de lesionar-se de gravetat el genoll dret, i va anunciar que el club “està obert a la possibilitat de fitxar jugadors”, encara que diu que el mercat no és fàcil. Nico Laprovittola es va lesionar diumenge en el partit de la lliga ACB contra el Baskonia.

El Barça rebrà l’Asvel Villeurbanne (20.30 h) amb la intenció de sumar la quarta victòria seguida en cinc jornades a l’Eurolliga. Els blaugrana estan en la zona alta de la taula amb tres victòries i una derrota, mentre que l’equip francès és a la meitat de la taula amb dues i dues. Les dues derrotes són en els dos desplaçaments que ha fet. Joan Peñarroya va destacar que es tracta d’un equip “amb un físic imponent que ho està fent molt bé en totes les competicions i té jugadors molt verticals.” També va destacar l’experiència de jugadors com el base Nando De Colo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)