Lliga femenina

La base Laura Peña anuncia la seva retirada

La base maresmenca Laura Peña (Vilassar de Mar, 1998), que el curs passat, concretament el 22 d’abril, va obrir un parèntesi quan jugava a l’Spar Girona per tractar els seus problemes de salut, ha anunciat a través de les xarxes que es retira. “Han estat mesos complicats, amb molt de vertigen pel que podia arribar i per com ho podria afrontar. On el final del túnel no s’apropava i la incertesa, l’angoixa, la por, la vergonya i la tristesa eren les que m’acompanyaven cada dia”, explica Peña en el seu compte de Twitter: “Doncs avui us puc dir, després de 7 anys com a jugadora de bàsquet professional i de tota una vida lligada a aquest esport, que dono per finalitzada aquesta etapa. Ho faig agraïda per haver-la viscut i per les experiències i per les persones que m’he creuat i que m’emportaré.” Finalment, fa referència al futur: “Ho faig amb la seguretat que és la millor decisió que a dia d’avui puc prendre de cara a un futur millor. I ho faig sabent que he estimat i estimo aquest esport. Tanco la porta a la jugadora, però no a l’aficionada que sóc i seguiré sent. Gràcies per la comprensió, per tots els missatges rebuts aquests mesos i pel respecte que m’heu mostrat”. “Fa uns anys que hi ha alguna cosa a dins meu que no està bé, que no funciona i que no em permetia fer i gaudir del que més m’apassionava. És per això que he decidit parar la meva activitat professional per un període de temps que ara mateix no us sabria concretar”, explicava la jugadora l’abril passat quan va decidir aturar la seva activitat esportiva professional.

Peña havia arribat la temporada passada al conjunt gironí procedent del Cadí la Seu després de signar per dues temporades. Anteriorment, havia jugat quatre temporades al Cadí la Seu (2019-2023), convertint-se en una peça fonamental, després de passar pel Sant Adrià i la UE Mataró. En la temporada 2021/22 va ser designada jugadora revelació de la Lliga Femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)