Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

REGAL BARÇA

Segon partit, segon triomf

Amb el pavelló d'Encamp ple de gom a gom (400 persones), el Regal Barça va sumar el segon triomf de pretemporada, aquest davant l'Andorra, després del que havia assolit fa set dies contra el CAI de Saragossa (86-57). Els blaugrana, amb un joc amb alts i baixos propi de la pretemporada, van dominar sempre en el marcador llevat del 0-2 inicial contra un Andorra que amb quatre jugadors formats en les categories inferiors del Barça –Ros, Matalí, Pérez i Zamora– jugava el seu primer partit de preparació. L'equip de Joan Peñarroya va mostrar bones pinzellades en el seu joc, però la superioritat del Regal tot i que no va comptar amb els internacionals va ser clar. Abans del descans, i després que el marcador assenyalés un 27-26, un parcial de 13-5 va donar les primeres diferències significatives, marge que va estabilitzar-se fins a tres minuts de la fi, quan una esmaixada de Matalí situava un 66-58 que animava els aficionats d'Encamp. Però Basile amb un triple i dues esmaixades de Víctor Sada van trencar definitivament el marcador. El pròxim partit dels de Pascual serà dimecres a Las Palmas, en la presentació del Gran Canaria davant la seva afició.

REGAL BARÇA
80
RIVER ANDORRA
70
REGAL BARÇA:
Basile (12), N'Dong (17), Sada (7), Mickeal (13) i Roger (15) –cinc–; Papa Abdoulaye, Pérez (3), Aparicio, Kakiouzis (5), Morris (5), Lorbek (3), Creus i Marzo.
ANDORRA:
Zamora (6), Ros (8), Matalí (12), Howard (8) i Sánchez (8) –cinc–; Farfán, Casals (2), Holmes (8), Marín (4), Pérez, Johnson (14) i Fernández.
PARCIALS:
21-12, 40-31; 61-47 i 80-70.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)