Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

Els tirs lliures fan guanyar el Morell

Va ser un partit molt igualat entre el Sant Cugat i el Morell. Tots dos equips s'anaven intercanviant parcials positius sobretot gràcies a les defenses. No va ser fins al tercer període que un dels dos equips va poder fer obrir una escletxa en el marcador. El Morell va poder agafar diferències entre sis i vuit punts als últims minuts del tercer quart. Quan semblava que la victòria seria del Morell, els locals van aconseguir igualar el resultat. Un altre canvi defensiu va donar vida al Sant Cugat, que mai no va donar el partit per perdut. En els últims minuts, l'encert en els tirs lliures va ser clau per a la victòria dels visitants.
SANT CUGAT
77
EL MORELL
80
SANT CUGAT:
Calderón (12), García J. (11), Layon (16), Crossa (5), Espina (15) –cinc inicial–, Salinas, Portillo (5), García C., Pau (1), Chico (5), Buwo (7). 7 Triples: 3 Calderón i Espina, 1 García J. Tirs lliures: 14/28. 26 triples.
EL MORELL:
Torace (11), García (7), Gené (23), López (5), Soria 810) –cinc inicial–, Marín (17), Arginé (3), Gual (4), Fernández. 7 Triples: 2 Torace i García, 1 Gené, López i Marín.
PARCIALS:
18-20, 38-36, 55-56 i 20-24.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)