Més bàsquet

BÀSQUET / REGAL BARÇA-LAKERS

David Stern addueix problemes de calendari per institucionalitzar un partit entre els campions de l'NBA i de l'Eurolliga

El comissionat de l'NBA, David Stern, es va mostrar reticent a institucionalitzar un partit com el d'ahir, entre el campió de l'NBA i de l'Eurolliga. Qüestionat en la roda de premsa que va oferir abans del matx, Stern va adduir problemes «logístics», sobretot de calendari. «Al final de la nostra temporada, al juliol, ho veig difícil, i ara a l'octubre tothom està en pretemporada», va explicar Stern, que va afegir: «Prefereixo parlar més d'un partit d'exhibició, i no posar excessiva pressió als jugadors quan encara no estan del tot preparats.» A més, va recordar que l'Open McDonald's ja enfrontava els campions de les dues competicions i que aquest ja és un camí explorat. Per altra banda, el director executiu de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu, va ser un pèl més agosarat: «A nosaltres ens agradaria, perquè voldria dir que es donen les circumstàncies esportives i econòmiques per poder fer-ho, i el que hem de fer és treballar perquè aquestes condicions es donin.» Tot i això, va dir que la importància de partits com el d'ahir no és tant el resultat, sinó la gran promoció del bàsquet que comporten. Bertomeu tampoc es va mostrar preocupat per la possibilitat que l'NBA creï una franquícia a Europa: «Siguin quins siguin els seus plans, l'Eurolliga té el seu propi camí i és continuar progressant.» Bertomeu, això sí, va mostrar-se molt satisfet de la gran sintonia amb l'NBA i va agrair la implicació del Barça i de la ciutat en l'organització del duel d'ahir. Una sintonia destacada també per Stern, que ahir es va reunir amb dirigents del bàsquet estatal i del Barça: «Ha estat un dia molt productiu», va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)