Més bàsquet

Xavi Pascual

Entrenador del Regal Barça

«Ens omple de satisfacció»

Kobe Bryant
«Si mai vull jugar a Europa, Barcelona serà una ciutat que hauré de contemplar»
Víctor Sada
«No som campions de res. Hem guanyat un partit molt dur contra els Lakers i serà per sempre. En el futur podré dir que vaig estar a la pista i que vaig guanyar els Lakers»
Pau Gasol
«Ha estat un partit maco i estic content d'haver viscut aquesta experiència. El Barça ha a demostrat que és un equip molt bo i que és favorit a tot els títols. Espero que els guanyi tots»
«M'hauria agradat guanyar i hem jugat per això. Però estem molt verds i ens queda molt per arribar preparats a la temporada»
Juan Carlos Navarro
«Havia de ser una festa però al final ha estat un partit dur. Estic molt content. Hem lluitat fins al final i hem aprofitat les nostres possibilitats»
Erazem Lorbek
«Hem jugat bé i tothom ha fet bé el seu treball. És així com es guanyen aquests partits. Tothom havia de donar alguna cosa perquè el partit era molt llarg»
Roger Grimau
«Reparteixen força i estan acostumats a aquests arbitratges. Han jugat molta estona amb el cinc que ha guanyat la NBA i això li dóna més valor a la victòria»
Pete Mickeal
«Avui el Barça ha estat millor que els Lakers. Ron Artest és un jugador molt dur, però avui he estat més dur jo»

Xavi Pascual ja pot posar una marca més al seu currículum perquè és el primer entrenador d'un equip campió de l'Eurolliga que aconsegueix guanyar un campió de l'NBA. Sense amagar la satisfacció, va situar la fita en el context de la pretemporada NBA: «Tot el partit s'ha mogut en uns marges d'igualtat excepte en el tercer quart, quan ens han avantatjat de nou punts, però hem reaccionat i hem aconseguit una victoria que ens omple de satisfacció, tot i que sabem que els Lakers no estan al seu millor nivell. També nosaltres tenim coses per millorar, com s'ha vist.» I va precisar: «Ells estan molt al principi de la pretemporada, però a nosaltres ens ha faltat circulació de pilota, hem jugat força per sota del nivell que teníem, segurament pel nivell de l'equip que teníem al davant.»

Pascual assegura que «no és important» haver jugat el partit amb reglament NBA i qualifica el partit d'«històric». «Però el resultat no era el més important, tot i que ens en sentim orgullosos», afegia. El tècnic blaugrana valorava més haver pogut disfrutar d'un esdeveniment com el d'ahir: «Felicito l'organització, ha estat meravellós per a Barcelona tenir els millors del món. Ha estat un bonica festa del bàsquet i el públic ha disfrutat molt amb estrelles com aquestes.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)