FEB

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'Olesa torna a entrenar-se

La plantilla i el cos tècnic confien, després de reunir-se amb la directiva, que en els propers dies cobraran el que se'ls deu

L'Olesa va tornar a entrenar-se ahir després de deu dies sense fer-ho en protesta pels impagaments de les nòmines corresponents al mes d'octubre. La plantilla i el cos tècnic van prendre aquesta decisió després de reunir-se ahir al matí amb part de la directiva i el president Jaume Sanmartí, que els va explicar per què s'està en aquesta situació i com confien arreglar la situació en els propers dies.

Segurament l'Olesa no és l'únic club que no està al dia, però els precedents de les dues últimes temporades amb Sanmartí al capdavant van portar les jugadores a aquest posicionament radical. En la reunió d'ahir, el club els va explicar que s'està en negociacions amb l'Ajuntament de la localitat i amb un petit patrocinador que hauria de permetre de manera imminent rebre un líquid que serviria per pagar el mes l'octubre, part del novembre i els bitllets pels viatges de les jugadores en les pròximes festes de Nadal. A banda d'això, Sanmartí també va explicar que es vol negociar amb l'Institut Català de Finances per tal de mirar a arribar a acords que permetin l'estabilitat financera de l'entitat. El pressupost es cobreix a salt de mata, i si les paraules no es transformen en fets la plantilla tornarà al seu posicionament de només presentar-se als partits.

En aquestes condicions va perdre contra l'Hondarribia (68-89) dissabte passat, un rival directe de la part baixa que va escombrar l'equip ja en el primer quart (14-32). Amb aquesta s'acumulen tres desfetes seguides (3-7), abans de tancar la primera volta jugant a Saragossa (4/12), rebent l'Extrugasa (11/12) i visitant Vigo, al camp del Celta (18/12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)