FEB

BÀSQUET

LLIGA FEMENINA

A Olesa només queden vuit jugadores

Mari Moreno és baixa en la tornada als entrenaments i Xavi Tubau insisteix que cal algun reforç

La delicada situació econòmica de l'Olesa i les dificultats del club per fer front als compromisos amb la plantilla feien que s'esperés amb certa angúnia la tornada als entrenaments després de les vacances, però els pitjors pronòstics no es van complir i de les vuit jugadores de la primera plantilla set es van presentar a l'entrenament de dimecres. Només va ser baixa Mari Moreno, que ha fet saber que no es reincorporarà perquè vol buscar una sortida en el món laboral. Per tant, queden les set jugadores del primer equip (Denti, Traore, Infantes, Bas, Kerr –que s'havia de reincorporar ahir–, Podkovalnikova i Dillone) i Gabriela Rodríguez, que té fitxa de l'equip B però en la pràctica és una més de la primera plantilla.

El tècnic, Xavi Tubau, ja va advertir el club que amb una plantilla tan reduïda no es poden esperar miracles en els dos últims quarts dels partits –l'equip competeix fins que se li acaben les piles– i que necessitaria reforços, però això topa amb la realitat econòmica del club. L'Olesa és penúltim (3-10) al final de la primera volta i si bé Mari Moreno no comptava gaire (només 8,5 minuts per partit), qualsevol rotació menys s'ha de notar per força. L'equip reprèn la lliga el dia 15 a Las Palmas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)