FEB

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'Olesa fa un partit paupèrrim en atac (34 punts en 30 minuts) i torna al mal camí

Calia refermar la victòria de fa set dies amb un triomf a casa, però no. L'Olesa va tornar a la seva versió més dèbil i amb 34 punts al final del tercer quart (34-49) ja havia firmat la sentència que l'acosta encara més a la zona de descens. Que l'Eivissa, amb Pirsic eliminada, es deixés anar i permetés que les catalanes tinguessin un triple per posar-se a tres punts amb 49 segons per jugar-se acaba sent anecdòtic, per bé que és un símptoma que les que queden no abaixaran els braços.

D'inici, l'Olesa va anar de mal borràs (5-15) i en el segon quart va anotar només dos punts i de tir lliure en els quatre primers minuts (11-26). L'Eivissa, sense excel·lir, anava sumant, cosa que entre les locals només aconseguia Podkovalnikova (7 punts en el quart). Tornant del vestidor la diferència ja va assolir unes dimensions irrecuperables (27-42), que es mantenien a final del quart (34-49). A 11 punts de mitjana per quart, el partit semblava dat i beneït, fins i tot amb els problemes de faltes de les eivissenques, que també van notar l'esforç (només van actuar set jugadores) i van permetre que les locals entressin en el partit a 1:26 del final (50-56). Però calia sumar de 3 i no era el dia de les tiradores (2/14).