FEB

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

L'Olesa i Tubau es desvinculen

Esmicolats els objectius esportius, el tècnic i el club acorden cancel·lar elcontracte vigent

Xavi Tubau i el seu assistent Miquel García van deixar de pertànyer a la disciplina de l'Olesa aquest dilluns, un cop entrenador i club acordessin cancel·lar el contracte que els unia. Es fan càrrec de l'equip Joan Antoni Almendro, Chiqui –que fins ara era el segon assistent de Tubau–, i Noelia Díaz, fisioterapeuta de l'equip i que exercirà també d'ajudant.

Malgrat que l'Olesa no ocupa places de descens, amb un 4-11 de balanç, el cert és que ni Tubau ni el club veien sortida a l'atzucac en què es troba l'entitat. Des de principi de temporada han marxat Pop, Moreno, Navarro, Gandy i Kerr per culpa dels impagaments –la següent podria ser Traoré– i l'Olesa ara està format per set jugadores del primer equip més Gabriela Rodríguez, de l'equip B de Copa, fet que fa dels entrenaments un maldecap i no una eina per preparar els partits. Amb això, i veient que els acords econòmics que l'entitat té amb les institucions no es podran satisfer de manera immediata, Tubau i el club van acordar donar per acabada la seva relació.

L'Olesa, que va vèncer en la primera jornada de la segona volta a Las Palmas –63-66 després de fer 11/16 triples–, rep dissabte el Perfumerías, en el retorn de Lucas Mondelo a la localitat, ara dirigint el rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)