FEB

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

OLESA

Podkovalnikova, una altra que marxa

La russa no va presentar-se dissabte passat amb l'expedició abans de marxar a Pamplona i ha deixat l'equip, igual com abans ho havien fet Pop, Moreno, Navarro, Gandy i Kerr

El degoteig de marxes, de jugadores que deixen l'equip cansades de fer la seva feina i no cobrar, continua a l'Olesa. La penúltima jugadora a fer-ho –el club està intentant convèncer algunes de les que encara queden per tal que no marxin– ha estat Olga Podkovalnikova, que ja no va jugar a la pista del Navarra (79-49).

Durant tota la setmana passada la russa va donar mostres que volia marxar, però el tècnic, Juan Antonio Chiqui Almendro, va intentar convèncer-la perquè no ho fes. A banda d'una relació professional, a tots dos els unia una bona amistat –Podkovalnikova complia la seva segona etapa en l'entitat–, i tot feia pensar que finalment es quedaria. La sorpresa, però, va ser quan dissabte de bon matí, quan l'expedició es disposava a marxar cap a Pamplona amb autocar per jugar a les 7 de la tarda, la russa no va presentar-se i va fer efectiva la seva marxa de l'equip. Un Olesa que se'n va anar amb Santa Carrasco, de l'equip de copa, entre les convocades.

Així doncs, a hores d'ara i després de les marxes de Pop, Moreno, Navarro, Gandy, Kerr i l'esmentada Podkovalnikova –a banda de l'adéu pactat del tècnic Xavi Tubau–, l'Olesa disposa de Traoré, Infantes, Denti, Dillone, Alaña, Bas, Rodríguez i Carrasco per enfrontar-se diumenge amb el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)