FCBQ

BÀSQUET /1a CATALANA

EL MORELL - TERRASSA 90-76

Des dels primers minuts, els locals van voler imposar el ritme de joc. En el primer quart, els morellencs van demostrar el seu encert anotant sis dels tretze triples que transformarien. En el segon quart, els terrassencs van saber mantenir-se en el partit tot i la bona actuació dels jugadors locals. Després d'arribar al descans amb sis punts d'avantatge, el Morell va tenir un bon inici de tercer quart. Tot i això, el Terrassa no es van rendir i al final del tercer quart es va poder acostar en el marcador. L'equip local, però, va poder reaccionar per mantenir un bona distància abans de l'últim quart. Va ser aleshores que els morellencs van trencar el partit. A mesura que passaven els minuts, el domini dels locals s'anava fent més gran i van poder guanyar per catorze punts. / EL 9
EL MORELL:
Serra (8), López (5), Pascual (14), Gené (8) Muntané (7) –cinc inicial–, Fernández, Benitorafe, Gual (8), Marín (22), Giner (18) i Ferré. 13 triples: 4 Giner, 3 Pascual, 2Muntané i Marín i 1 López i Gual. 23/26 tirs lliures. 24 faltes.
TERRASSA:
Izquierdo (9), Diop (15), Mesa (22), Lopez (8), Fernández –cinc inicial–, Morató(3), Ezequiel, Merlos (2), Sow, Vidal (13) i Feliu (4). 6 triples 4 Mesa i 1 Morató i Izquierdo. 14/24 tirs lliures. 23 faltes.
PARCIALS:
23-19, 47-41, 67-60 i 90-76.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)