ACB

“M'agradaria fitxar pel Joventut”

Lliga Endesa. Edu Hernández-Sonseca, que va jugar a la Penya del 2007 al 2010, s'entrena des de fa dies a Badalona i manifesta el seu desig de retornar a la disciplina verd-i-negra

Edu Hernández-Sonseca va manifestar ahir la seva intenció de tornar a Badalona per jugar amb la Penya: “M'agradaria fitxar pel Joventut. És un lloc on vaig estar molt a gust durant els tres anys que hi vaig jugar, conec la gent, i el públic em va fer sentir molt bé; em faria il·lusió tornar-hi.”

El pivot madrileny s'està entrenant des de fa tres setmanes al Palau Olímpic a les ordres del tècnic del júnior de la Penya, Paco Redondo, que l'està posant en forma per començar al màxim la temporada després d'un últim any amb problemes físics. En aquestes sessions també hi ha el pivot català Albert Moncasi, igualment sense equip i, des d'ahir, també Gregor Fucka. El pivot, ja retirat i que és a Catalunya, s'està mantenint en forma a Badalona.

Hernández-Sonseca ha jugat aquesta última temporada al Valladolid i, tot i la seva experiència, només té 29 anys. Va ser un dels puntals de la Penya del 2007 al 2010 amb Aíto García Reneses a la banqueta. El jugador té una oferta temporal per cobrir la baixa de Xavi Rey, operat aquesta setmana i que estarà de tres a quatre mesos de baixa al Gran Canària.

Albert Oliver, a punt de renovar

Albert Oliver i el Joventut estan a punt de fer oficial l'acord per renovar el base d'Alella per una temporada més. Oliver va adoptar el rol de rotació de Pooh Jeter i va fer un pas endavant quan el rendiment del nord-americà no va ser el que se li pressuposava. El jugador català té ja 34 anys i la temporada passada va acreditar 5.1 punts, 2.3 rebots, 2.9 assistències i 6.7 de valoració en 19.2 minuts. La Penya també té pendent la substitució de Pooh Jeter, que no continuarà, de manera que la renovació d'Oliver donarà una mínima continuïtat en la direcció de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)