ACB

Tècnica desestabilitzant

Lliga Endesa. L'àrbitre Redondo xiula una tècnica a Oliver pel fet de fingir quan el Fiatc Joventut pressionava el CAI, i la Penya es descentra i rep un correctiu

Faltaven 6:33 (59-51) per acabar el matx, la Penya havia aconseguit tornar-se a posar dins el partit amb un triple increïble d'Oliver des de 9 metres, el base va baixar a defensar i mentrestant parlava amb l'àrbitre principal, Juan Luis Redondo. El CAI va fer un tir i va fallar. Els verd-i-negres tenien l'opció de pressionar encara més, però pel rebot van lluitar Oliver (amb la posició guanyada) i Aguilar. El base va sortir disparat del contacte i Redondo li va xiular falta tècnica per haver fingit. De tenir la possessió, la Penya va veure com el CAI anotava els dos tirs lliures, anotava una cistella i trencava moralment el Fiatc Joventut. A partir de llavors baixada de braços alarmant i el Fiatc Joventut totalment escombrat.

El més preocupant és que a la Penya li fes falta tan poc per desestabilitzar-se. Tercera derrota seguida d'una Penya que s'allunya de la copa, però ara més que el bitllet pel torneig del KO el que preocupa és retrobar el camí i que algú més secundi Oliver i Fisher. Entre tots dos van fer 30 punts, més de la meitat de la Penya (57). Així no anem bé.

El matx va tenir sempre color aragonès, encara que la Penya, sense desplegar el seu millor bàsquet, no aprofitava l'oportunitat per enfonsar un dubitatiu CAI en atac. Al descans tot estava obert (32-30), amb molts minuts amb dos bases a pista. Va ser en el tercer quart quan la Penya es va ensorrar amb més pèrdues de pilota (5) que en tot el primer temps. La diferència va augmentar per sobre dels 10 punts fins que va arribar la tècnica a Oliver. A partir de llavors festival del CAI i impotència de la Penya. Entre Quezada i Ehambe: 3 punts i en el joc interior, tampoc sense una referència.

Norel compleix

L'expivot de la Penya va viure un partit especial contra el club on s'ha format. Norel no va tenir el dia en atac (2/7 tirs de camp), però tampoc li va fer falta en 20 minuts d'un partit massa plàcid.

És preocupant que jugadors que han d'assumir responsabilitats no ho facin
Salva Maldonado
TÈCNIC DEL FIATC JOVENTUT
No he fingit res, ha estat un rebot en què hem xocat dos jugadors i ja està
Albert Oliver
base del fiatc joventut
El primer temps ha estat dur, he tingut sensacions estranyes contra la Penya, he trobat a faltar en Pere
Henk Norel
pivot del CAI SARAGOSSA

Oliver a la pista; Villacampa, mesa

El base del Fiatc Joventut va estar bona part de l'escalfament explicant les aventures que li ha tocat viure aquesta setmana per poder evitar ser a la mesa electoral, on era suplent. Sort que el base de Terrassa va ser a la pista perquè va liderar els seus.

També es va salvar de les urnes el fisioterapeuta Jose Pérez, que era al pavelló Príncipe Felipe. Qui no es va salvar va ser el president, Jordi Villacampa, que va haver d'anar a la mesa electoral d'Alella, on viu, per complir amb el seu deure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)