Més bàsquet

Lampe serà a Sabadell en el Manresa-Barça d'avui

Pretemporada. El derbi es disputarà a Sabadell (19.00 h) i el Fiatc Joventut fa el tercer amistós, contra el Múrcia a Alguaire (20.30 h)

El Bruixa d'Or Manresa es va presentar ahir al Teatre Kursaal de la capital del Bages. S'hi van poder veure les cares noves, que avui (19.00 h) disputaran un altre amistós, contra el Barça al pavelló Nou de Sabadell. El Bruixa d'Or podrà fer jugar els darrers a aterrar, Kouguere i Giannopoulos. Pel que fa al Barça, el tècnic Xavi Pascual també ja podrà disposar de Huertas, que es va incorporar dimecres provinent de la fase de la classificació per al mundial que ha jugat amb el Brasil i Lampe, que es va incorporar ahir provinent de l'Europeu. Fins ara els manresans han jugat dos partits –un contra la Universitat de Saint John's (96-84) i un a porta tancada contra un equip alemany–. El Barça va jugar contra la Penya (60-49).

Precisament el Fiatc Joventut també jugarà avui el seu tercer partit amistós del curs. El test serà a la localitat lleidatana d'Alguaire (20.30 h) contra l'UCAM Múrcia.Finalment el tècnic Salva Maldonado ja podrà disposar dimarts de tota la plantilla. Devoe Joseph arribarà dimarts, passarà la revisió mèdica i s'entrenarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)