L'Escala evita el descens directe i acompanyarà el Farners i el Blanes a la fase de permanència

A. Formiga (6), Bau (6), Noguer (15), Bosch (2) i Alex (8) –cinc inicial–; Font (9), Hermoso (1), Pou (10), F. Formiga (13), Coma (4) i Luque (2). 3 triples: 3 Font. 18/24 tirs lliures. 14 faltes. Eliminat: Noguer.
Capella (24), Martini (16), Usan (13), Baldem (11) i Danés (17) –cinc inicial–; Geli, Costey (2), Clapera i Estruch (1). 11 triples: 4 Martini, 3 Usan, 2 Danés i 1 Capella i Baldem. 9/16 tirs lliures. 22 faltes. Eliminats: Costey i Martini.
PARCIALS:
19-24, 18-23, 20-21 i 19-16.
COMENTARI:
L'Escala va sortir vencedor d'un partit molt igualat que l'equip empordanès va trencar a l'inici del tercer quart amb un parcial de 4-16 aconseguit a còpia de triples –quatre de consecutius–. L'esforç dels locals, però, va permetre al Farners igualar l'enfrontament a l'últim minut (76-80) però un triple de Danès va acabar decidint un matx que permet a l'Escala evitar el descens directe.
64
ROSES:
González, M.Soler (12), Quirante (11), Abad (18) i Planas –cinc inicial–; W.Soler (12), Bosch (9) i Castellanos (2). 7 triples: 3 Quirante, 2 M.Soler i 1 W.Soler i Abad. 7/12 tirs lliures. 11 faltes.
69
MANLLEU:
Ramirez(14), López, Aranda (3), Gómez (2) i Gorchs(4) –cinc inicial–; Polanco (12), Martin (10), Casellas (5), Medina (9) i Vila (10). 7 triples: 2 Vila i Polanco i 1 Ramirez, Casellas i Medina. 6/14 tirs lliures. 15 faltes.
PARCIALS:
10-18, 18-16, 21-15 i 15-20.
COMENTARI:
Malgrat les baixes que arrossegaven ja fa setmanes, el Roses van plantar cara al Manlleu. A l'inici del partit els visitants han portat l'iniciativa en atac però els rosincs van despertar en el segon quart i van arribar a la mitja part amb 6 punts de desavantatge. No va ser fins el tercer període que els locals es van posar per davant en el marcador però novament els visitants van empatar el partit. El darrer període ha estat del tot igualat fins que les forces han fallat a 2 min pel final quan els locals han encaixat un 3-12 irrecuperable.
72
VILASSAR DE DALT:
Blat (7), Ribó, Espin (14), Villagrasa (12), Garcia (22)–cinc inicial–; Hurtado (6), Quintana (9), Biarge (2) i Otero. 7 triples: 2 Hurtado, 2 Espin, 2 Villagrasa i 1 Garcia. 13/21 tirs lliures. 22 faltes.
58
CASSANENC:
Rubirola (17), Casadevall (5), Carpintero (7), Frau (2), Bertran (5) –cinc inicial–; Llaona (2), Hernandez (1), Arderiu (2), Artero, Mayor (3), Ayach (6), Boadella (8). 2 triples: 1 Carpintero i Bertran. 8/15 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
21-20, 21-16, 18-12 i 12-10.
COMENTARI:
Partit intranscendent entre dos equips de la part alta de la taula, on l'única motivació era la lluita per la cinquena plaça. Bona sortida dels de Cassà, amb un joc ràpid i amb encert. Al segon quart però, els visitants van ser millors i gràcies a una bona defensa van marxar al descans cinc punts per sobre. A la represa va seguir la mateixa tònica, els del Maresme mantenien el ritme i els cassanencs intentant remuntar el partit sense sort. Al l'ultim quart no va haver-hi miracle. Els cassanencs acaben la lliga amb balanç positiu i havent estat durant moltes setmanes a la part alta de la classificació..