FEB

L'Spar Citylift s'estrena amb una victòria fàcil

Pretemporada. El Tordera debutarà a primera catalana femenina

L'Spar Citylift va mostrar per primera vegada en públic la plantilla 2014/15 amb un partit molt còmode a la pista del CEEB Tordera, en la presentació dels equips del club maresmenc que, per primera vegada en la seva història, jugarà a primera catalana femenina.

La victòria va ser tan contundent com proporcional a la diferència de potencial entre els dos equips. Això sí, l'Spar va mantenir el to durant els 40 minuts, tot i que havia començat els entrenaments tan sols quatre dies abans. Ritme alt, eficàcia en el tir de distància i domini de joc interior van construir la victòria gironina davant un conjunt local que va gaudir de l'experiència de jugar contra un equip professional amb una plantilla gairebé nova respecte a la que va obtenir l'ascens.


SPAR CITYL.102


TORDERA25

CEEB TORDERA: Castro (10), Magro, Mendez (5), Diame (8), Sarr (2) —cinc—, Gil, Pérez, Escolano, Jiménez, Mir, González i Xifre. SPAR CITYLIFT GIRONA: Chambers (26), Carbó (19), Jordana (2), Ibekwe (8) i Gidden (18) —cinc—, Comellas, Jódar, Ros, Freixanet (2), Bou (13), Kuktiene (14) i López. PARCIALS: 2-30, 7-24 (9-54), 10-27 (19-81), 6-21 (25-102).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)