FEB

Els vells rockers no moren mai: Dani Pérez torna als 45 anys

Lliga EBA. Ha tornat a l'Arenys 4 anys després d'haver-se retirat; és el més vetarà d'EBA per davant de Legasa (39) i Llorens Mons (38)

Només la il·lusió per aquest esport i un cos que aguanti poden fer que un jugador que feia 4 anys que s'havia retirat torni a jugar a lliga EBA. És Dani Pérez, qui fa curiosament 20 anys es va proclamar campió d'Europa defensant la samarreta de la Penya, qui ha acceptat l'oferta de l'Arenys per tornar a vestir-se de curt. Aquest cap de setmana ja va debutar en la Lliga Catalana d'EBA amb una victòria contra el Santfeliuenc (63-47) i en els 19 minuts de joc que va estar en pista va apotar nou punts i 4 rebots però, sobretot, va aportar la veterania per desencallar el matx quan s'estava complicant.

La seva història és curiosa. Per casualitat enguany el Joventut ha arribat a un acord de vinculació amb l'Arenys. Però no ve per aquí el fitxatge. Un dels jugadors vinculats és Marc Bauzà i va patir una lesió al maluc que el van haver d'operar. Va ser llavors quan el tècnic César Saura, que ja l'havia tingut com a jugador, li va demanar que donés un cop de mà durant aquests quatre mesos. Pérez ha jugat a l'ACB amb la Penya, el Manresa, el Lleó, el Caja San Fernando, el Lobos i a Huelva i Granada a la LEB: “Em feia il·lusió.” Als seus 45 anys supera dos altres jugadors: el pivot de l'Olivar aragonès Rogelio Legasa (39 anys) i un company a l'Arenys Llorenç Mons (38): “És un repte jugar contra xavals de 20 anys, em sento bé, tinc fons físic però em falta una mica de força.” Pérez havia rebut ofertes però volia jugar seriós: “Alguns equips m'havien dit de jugar però ja ho feia amb els veterans de la Penya, però ara, sent EBA i coincidint amb el César, em feia gràcia.” El seu tècnic, César Saura, està satisfet del fitxatge, a qui fa jugar de quatre: “Li estem agraïts que ens doni un cop de mà.” Saura explica què pot aportar: Ens aportarà anotació i més espais en el joc interior, i és, junt amb Mons, un exemple per al grup jove, és un mirall per tots els equips de base.”


5

equips

ACB ha jugat Pérez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)